Ledige stillinger

37 timers pædagog til barselsvikariat ledig fra midten af november

Stillingen er et barselsvikariat og stillingen er på 37 timer om ugen i vores vuggestue.

Vi er en lille integreret daginstitution med kun 45 børn i alderen 0-6 år samt en stabil personalegruppe hvor 7 ud af 10 er uddannede pædagoger. Vi holder til i et charmerende, historisk hus tæt på Volden på Christianshavn. Børnene er fordelt på en vuggestuegruppe, en småbørnsstue og en børnehavestue. Vi har egen minibus, som kører ud med 11 børnehavebørn hver dag.

Derfor skal du vælge os

Pædagogisk tror vi på, at leg og førstehåndsoplevelser er afsæt for udvikling og læring, og at omsorg er grundstenen til et godt fundament i barnets liv. Derudover lægger vi stor vægt på at inddrage børnenes perspektiver så meget som muligt i det pædagogiske arbejde.

Vi arbejder pædagogisk med at dele børnene i mindre grupper for at skabe ro og nærvær for trivsel og udvikling. Vi er meget bevidste om dagens rutiner samt at skabe de bedst mulige lege- og læringsmiljøer for børnene.

Vi prioriterer udeliv højt, og vores lille legeplads giver mulighed for leg og motoriske udfoldelser. Voldens legeplads og ture ud af huset indgår også i vores udendørsaktiviteter hele året.

Det er dig, vi søger, hvis …

Udover selvfølgelig at være glad for børn og elske en hverdag med høj energi, ser vi gerne, at:

Du kan indgå i et målrettet arbejde med den styrkede læreplan.
Du er interesseret i faglig sparring og kan indgå i forpligtende samarbejde med forældre og kolleger.
Du kan lide at arbejde i teams, men også kan klare en mindre gruppe børn selvstændigt.
Du brænder for at være med til at skabe et berigende læringsmiljø for de 0-3-årige og støtte netop denne aldersgruppes trivsel og udvikling.
Du holder af at være aktiv og i bevægelse med børnene.
Ansøgning og ansættelse

Løn efter gældende regler. Vær opmærksom på, at vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig med en beskrivelse af, hvad du kan bidrage med.

Vil du have mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Christina Marconi Nørgaard på tlf.: 2260 5330 eller post@chr-asyl.dk. Du kan også læse mere om os her på hjemmesiden.

Send din ansøgning til ansoegning@chr-asyl.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.